Ați avut probleme în timpul vreunui zbor? Alegeți tipul formularului de despăgubire!

înainte

DESPRE NOI

În fiecare an, tot mai multe persoane din Europa aleg să călătorească cu avionul. Călătoriile pot avea diverse scopuri: afaceri, vacanță, sau numai câte un meci de fotbal. Orice astfel de călătorie poate deveni un coșmar însă din cauza întârzierii sau anulării zborului.

Mulți oameni nu știu cui ar trebui să se adreseze în astfel de situații și nu știu că în majoritatea cazurilor ar avea dreptul la compensații, despăgubiri, conform legislației unitare în domeniu a Uniunii Europene.

Din păcate, reglementările juridice există degeaba în numeroase cazuri, căci majoritatea pasagerilor sunt speriați de complexitatea procedurilor legale și nici nu încep procedura de despăgubire în cazul întârzierii zborului. Firma noastră – specializată în soluționarea cazurilor de despăgubire contra companiilor aeriene – a fost înființată tocmai în acest scop de a-și ajuta clienții să obțină despăgubirile ce li se cuvin. Avem la dispoziție în acest sens cunoștințe profesionale în domeniu și asistența juridică necesară.

D-voastră nu trebuie să plătiți absolut nimic în avans, firma noastră va administra toate procedurile complexe pentru un comision de 25% plătibil numai în caz de reușită. Zborul d-voastră a avut întârziere? Zborul d-voastră a fost anulat? Vi s-a refuzat îmbarcarea? Contactați-ne cu încredere, noi vom rezolva solicitarea d-voastră de despăgubire, dacă călătoria a fost făcută în ultimii doi ani!

După înregistrarea pe site-ul nostru, d-voastră nu aveți nimic de făcut, o să ne ocupăm noi de toate. Nu aveți altceva de făcut decât să vă urmăriți contul bancar, ca să nu ratați momentul când banii intră în cont

Datele firmei:

BXB Sky Services SRL
Calea Dorobantilor  13,  Cluj-Napoca
CUI: 38088841
E-mail: info@aintarziatavionul.ro